Et eldorado for friluftsliv

Garveriet ligger kun en kort gåtur i fra Vik Torg hvor du har enkel og rask tilgang til dagligvareforretninger, legesenter, bank, apotek, Vinmonopol og andre forretninger. I tillegg er du i umiddelbar nærhet til et vakkert friluftsliv.

 

1 / 3

Vakre Tyrifjorden

I ditt nye hjem i Garveriet vil du ha gangavstand til et vakkert friluftsliv ved Tyrifjorden. Vil du ta et bad eller se på båtlivet kan du spasere over E-16 til Steinsfjorden som også er kjent for god bestand av ørret, gjedde og abbor. Du kan glede deg over Gjeddefestivalen som arrangeres hvert år for ivrige fiskere fra både Norge, Sverige og Tyskland. Kanskje du skal ta utfordringen neste år?

Turer for alle

Med bil tar det noen minutter å kjøre til golfbanen på Storøen (Tyrifjord Golfklubb), og på motsatt side av Steinsfjorden finner man Krokskogen og Nordmarka med nydelige friluftsområder sommer som vinter.

Det er gode bussforbindelser både til Oslo (ekspressbuss ca. en time) og Hønefoss (ca. 15 minutter). Med bil bruker du ca 30/40 minutter til Sandvika/Oslo

Gangsavstand til Vik Torg

I tillegg til et vakkert friluftsliv og turområder, er du en kort gåavstand i fra Vik Torg. Her har du tilgang til dagligvarehandel, apotek, vinmonopol, tannklinikk, frisør og mer.

 

Meld interesse

  Kontakt megler

  Lars Balstad Karlsen
  Eiendomsmegler MNEF

  Tlf: 478 96 777
  E-post: lars@em1ringerike.no

  Trine Engnestangen
  Eiendomsmegler MNEF

  Tlf: 479 06 030
  E-post: trine@em1ringerike.no